Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2016

Ще одному працівнику поліції, причетному до смерті мешканця смт Криве Озеро, повідомлено про підозру (ФОТО, ВІДЕО)

                                    

Про це повідомив заступник прокурора Миколаївської області Степан Божило у вівторок, 15 листопада 2016 року.

«Сьогодні, слідчим слідчого відділу прокуратури Миколаївської області повідомлено про підозру в скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) четвертій особі, яка причетна до смерті мешканця смт Криве Озеро», - зазначив Степан Божило.

Цією особою є колишній працівник Кривоозерського відділення поліції, який на момент скоєння кримінального правопорушення займав посаду інспектора сектору реагування патрульної поліції цього підрозділу поліції.

За словами заступника прокурора області, до цього часу вказана особа перебувала у статусі свідка, однак в результаті проведених слідчих дій, встановлено обставини, що свідчать про те, що підозрюваний також безпосередньо брав участь в нанесенні тілесних ушкоджень потерпілому.

Слідчим прокуратури до суду направлено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

«Таким чином на сьогоднішній день в кримінальному провадженні четверо підозрюваних, троє з яких підозрюються у перевищенні службових повноважень, а один - в скоєнні умисного вбивства», - підкреслив Степан Божило.

Нагадаємо, величезного суспільного резонансу набрав інцидент, що стався 24 серпня цього року у смт Криве Озеро. Під час затримання працівниками поліції загинув місцевий мешканець.
 
 
Прес-служба прокуратури Миколаївської області

 
кількість переглядів: 3702