Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2016

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно водія, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду у с. Чапаївка

                                      

Після отримання висновків судових експертиз, які будуть використані в якості доказів, прокуратура Миколаївської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно водія, який  скоїв резонансну дорожньо-транспортну пригоду з тяжкими наслідками 15 липня поблизу села Чапаївка Березанського району.

Як вже повідомлялось раніше, водій вантажного автомобілю «Renault Premium», знаходячись за кермом у стані алкогольного сп’яніння, допустив зіткнення з автобусом «Mercedes Benz», який здійснював перевезення пасажирів по маршруту «Миколаїв-Коблеве».

Унаслідок автопригоди троє пасажирів автобусу – жінки, віком 22, 49 та 61 років, від отриманих травм загинули, ще 11, серед яких троє дітей, 2013, 2004 та 1999 років народження,  – отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Його дії кваліфіковано за ч.3 ст.286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох людей.

Підозрюваний знаходиться під вартою.

30 листопада 2016 року обвинувальний акт скеровано до Березанського районного суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
.
кількість переглядів: 2347