Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.01.2017

З’ясування обставин переросло у злочин - судитимуть чотирьох «нелюдів», які закатували мешканця міста Очаків до смерті

                                       

Під процесуальним керівництвом Очаківського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно чотирьох чоловіків, які викрали мешканця м. Очаків та заподіяли йому тілесні ушкодження не сумісні з життям.
 
У жовтні минулого року у м. Очаків, четверо чоловіків, за попередньою змовою, за місцем мешканця викрали потерпілого. Зловмисники, застосувавши силу, посадили чоловіка до багажника автомобіля, на якому приїхали, та повезли до будинку, розташованому в Очаківському районі. Там злочинці тривалий час катували викраденого чоловіка, чим завдали йому тяжкі тілесні ушкодження.

Завдяки злагодженим та скоординованим діям працівників прокуратури та Очаківського відділу поліції, через дві доби потерпілого було звільнено та доставлено до лікарні у непритомному стані з чисельними травмами, а злочинців затримано. Нажаль врятувати потерпілого не вдалося, від отриманих травм він помер.

У ході слідства встановлено, що мотивом такого жорстокого злочину була помста за нібито образу жінки.

З урахуванням зібраних доказів зазначеним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 146 та ч. 2 ст.121 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини, умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого)

Обвинувальний акт скеровано до Очаківського міськрайонного суду для розгляду по суті.
 
Чоловікам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 2967