Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.11.2017

У Вознесенську судитимуть опікуна, яка посадила на ланцюг свою хвору племінницю (ФОТО)

                          

За належного процесуального керівництва Вознесенської місцевої прокуратури слідчими поліції у найкоротший термін завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 58-річної жительки м. Вознесенськ,  яка посадила на ланцюг свою хвору племінницю.

Установлено, що жінка, яка є опікуном 46-річної психічно-хворої родички, прив’язала її ланцюгом до ліжка, що унеможливило вільне пересування останньої. Внаслідок чого потерпілій були нанесені тілесні ушкодження.

Свої злочинні дії жінка-опікун пояснила тим, що прив’язувала свою племінницю задля її ж безпеки, зазначивши, що під час вільного пересування її підопічна тікає з дому та навіть намагалася спалити будинок.

17 листопада 2017 року обвинувальний акт за ч.2 ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) скеровано до Вознесенського міськрайонного суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури


 

кількість переглядів: 2708