Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2017

Вперше, вже другий рік поспіль на території Миколаївщини не допуcкаються рейдерські захоплення земель

                            

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков позитивно відмітив ефективну роботу правоохоронців Миколаївщини, зазначивши, що на території Миколаївської області не допущено будь-яких рейдерських захоплень, тоді як у сусідніх аграрних областях України такі факти мали місце.

Це стало можливим завдяки ефективно скоординованим заходам прокурора Миколаївської області Тараса Дунаса, які були підтримані головою Миколаївської ОДА Олексієм Савченком, керівниками ГУ Нацполіції в області Юрієм Морозом, управління Служби безпеки в області Олексієм Ляхом.

Як результат – на Миколаївщині вперше, вже другий рік поспіль, не допускаються рейдерські захоплення сільгосппідприємств та земель, відкриті протистояння, жодного застосування зброї та фізичного насильства під час збору врожаю. 

Підтвердженням цього, є затримання правоохоронцями ряду злочинних груп, які займались розбоєм та підпалом фермерських господарств, вимаганням «боргів» з фермерів. В цих справах триває судовий розгляд. Зловмисники перебувають під вартою.

Такі реальні результати ще раніше відмічав і Генеральний прокурор Юрій Луценко, яким неодноразово зверталась увага на протидію та недопущення рейдерства.

Дякуємо керівництву області та усім правоохоронцям – працівникам Нацполіції, управління Служби безпеки, прокуратури, а також громадськості за свій внесок у досягнення реальних результатів щодо протидії та недопущення рейдерству.
 
Сподіваємось, що ефективна робота правоохоронців знайде схвальні відгуки у мешканців Миколаївщини та готові до нових викликів.


Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2383