Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2017

Повідомлено про підозру службовій особі навчального закладу, яка незаконно розпорядилася коштами субвенції з державного бюджету на суму понад 400 тис грн

                                     

За належного процесуального керівництва Доманівського відділу Вознесенської місцевої прокуратури та з урахуванням зібраних у кримінальному провадженні доказів слідчими Доманівського відділу поліції 21.11.2017 року повідомлено про підозру службовій особі однієї із шкіл Доманівського району за зловживання службовим становищем та підроблення офіційних документів (ч.2 ст.364 та ч .2 ст.366 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що у грудні 2016 року підозрюваний, зловживаючи службовим становищем, розуміючи протиправний характер своїх дій, діючи в інтересах фізичної особи-підприємця, вніс завідомо недостовірні відомості до офіційних документів щодо отримання будівельних матеріалів для ремонту школи, які фактично до навчального закладу не поставлено. Вказане призвело до безпідставного перерахування бюджетних коштів на рахунки фізичної особи-підприємця, чим завдано збитки державним інтересам на суму понад 400 тис. грн.

Необхідно відзначити, що службовець незаконно розпорядився коштами субвенції з державного бюджету.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться слідчі (процесуальні) дії, спрямовані на встановлення усіх обставин кримінального правопорушення та притягнення усіх винних осіб до передбаченої законом відповідальності.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2423