Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2017

Прокуратура у судовому порядку вимагає знести незаконно побудований об’єкт нерухомості – кафе «Бомбардир» в межах пляжної території Бузького лиману у мікрорайоні «Намив»

                               

Рішенням господарського суду Миколаївської області задоволено позов прокуратури та зобов’язано підприємця звільнити від будівельних матеріалів самовільно зайняту частину пляжної території Бузького лиману.

Натомість, з метою уникнення реального виконання рішення суду та набуття права оренди на цю рекреаційну територію, підприємцем незаконно оформлено право власності на вказані будівельні матеріали, як на об’єкт незавершеного будівництва – кафе «Бомбардир».

Зокрема, оформлення права власності здійснено за відсутності належних правовстановлюючих документів на земельну ділянку та дозвільних документів на початок виконання будівельних робіт та введення об’єктів в експлуатацію.

З метою знесення вказаного об’єкту нерухомості та скасування права власності на нього, Миколаївською місцевою прокуратурою №1 пред’явлено до Заводському районному суді міста Миколаєва відповідний позов.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 2394