Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2017

За імітацію розбійного нападу судитимуть 20-річного первомайця

                             

Під процесуальним керівництвом Первомайської місцевої прокуратури слідчими Первомайського відділу поліції завершено досудове розслідування та затверджено  обвинувальний акт стосовно 20-річного мешканця м. Первомайськ, який повідомив органу досудового розслідування завідомо неправдиву інформацію про скоєння злочину.

Установлено, що обвинувачений, з метою укриття розтрати грошових коштів в ніч з 11 на 12 листопада цього року імітував розбійний напад на домоволодіння, в якому проживав разом з матір’ю, і завідомо неправдиво повідомив поліцію про вчинення злочину.

З цією метою він розкидав речі і предмети по будинку та викликав працівників поліції.
Поліцейським він розповів вигадану історію розбійного нападу на себе та про викрадення грошей, у ході якого він отримав тілесні ушкодження,. Проте у ході розслідування правоохоронці з'ясували, що розбій вигаданий та інсценований, а гроші чоловіку знадобилися, щоб віддати борг.

Під час проведення судово-медичної експертизи на тілі чоловіка наявних тілесних ушкоджень не виявлено.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 384 КК України (завідомо неправдиве показання потерпілого під час провадження досудового розслідування вчинене з корисливих мотивів).

Обвинувальний акт скеровано до Первомайського міськрайонного суду.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури
кількість переглядів: 3108