Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2017

Очільнику Служби автомобільних доріг повідомлено про підозру у заволодінні бюджетними коштами на суму понад 600 тис грн, виділеними на ремонт дороги

                            

Повертаючись до надрукованого: у вересні цього року засоби масової інформації активно висвітлювали проведення обшуків у Службі автомобільних доріг в Миколаївській області.

Інформуємо, що сьогодні, 6 грудня, за результатами вказаних слідчих дій та на підставі висновків судових експертиз, проведених у кримінальному провадженні за фактом заволодіння бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем посадовими особами Служби автомобільних доріг у Миколаївській області, керівнику цієї служби повідомлено про підозру за  ч. 5 ст. 191 КК України.

У ході розслідування встановлено, що посадовець,  шляхом складання завідомо підроблених офіційних документів та зловживання своїм службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб, незаконно заволоділи бюджетними коштами в сумі понад 600 тис грн, виділеними на дорожній ремонт автомобільної дороги О151415 (Т-15-18) «Велика Корениха – Кам’янка» км 0+000 км 21+000».

Експерти чітко встановили, що взагалі не здійснювалось такого ремонту, а складені документи про проведення ремонтних робіт не відповідають дійсності.      

Внаслідок таких незаконних дій спричинено матеріальні збитки державі на зазначену суму, яка більше ніж в 600 разів перевищує неоподаткований мінімум доходів громадян на момент вчинення злочину і є особливо великим розміром.

Розслідування триває і всі винні особи будуть притягнуті до відповідальності.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2878