Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2018

Майбутні правники відвідали Апеляційний суд Миколаївської області (ФОТО)

                         

Сьогодні, 6 лютого, першокурсники юридичного факультету Чорноморського національного університету ім. П.Могили завітали до Апеляційного суду  Миколаївської області.
Даний захід організовано першим заступником прокурора області Олександром Білоусом.
Знайомство із судом проходило в одному із залів судових засідань та розпочалося  із вступної промови судді-спікера Апеляційного суду Миколаївської області Олександра Галущенка, який  розповів майбутнім правникам про завдання та повноваження суду апеляційної інстанції, ознайомив з його  структурою. Суддя коротко охарактеризував будову апарату суду та його поділ на структурні підрозділи, функціонування двох судових палат – з розгляду цивільних і кримінальних справ.
Від Олександра Білоуса студенти дізналися про процедуру судового засідання та його учасників,  застосування засобів технічної фіксації судового процесу й використання в суді відеоконференцзв’язку тощо, наголосивши на тому, що застосування інформаційних технологій у судочинстві оптимізує його діяльність та істотно розширює функціональні можливості.
Екскурсія для студентів виявилась водночас цікавою та повчальною, адже такий формат проведення занять - це невід’ємна складова навчання, що дає молоді нагоду безпосередньо поспілкуватися з практиками своєї професії, поставити їм запитання й із середини ознайомитися з процесом функціонування різних установ, де працюють юристи.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

 
 

кількість переглядів: 2731