Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2019

За замах на жорстоке вбивство дев`ятимісячного сина матір засуджено до 10 років позбавлення волі

                     

11 квітня 2019 року колегією суддів Центрального районного суду м. Миколаєва, 42-річну жінку визнано винною в замаху на умисне вбивство свого дев`ятимісячного сина.

У судовому засіданні прокурором доведено, що 26 березня 2018 року близько 21.00 годин обвинувачена, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та маючи умисел на протиправне заподіянні смерті своєму сину, прийшла до Інгульського мосту в м. Миколаєві  та скинула дитину з мосту в річку.      


Під час судового розгляду обвинувачена свою вину в замаху на умисне вбивство сина не визнала, проте її вина поза розумним сумнівом доведена показами свідків, письмовими та іншими доказами, наданими суду стороною обвинувачення.

Тільки завдяки небайдужим громадянам, патрульним поліцейським та рятувальникам, які дістали з річки дитину, вдалося врятувати її життя. Наразі хлопчик всиновлений  родичами батька, а горе-матір позбавлено батьківських прав.

Відтак, суд визнав обвинувачену винною за ч.2 ст.15 п.2 ч.2 ст.115 КК України (замах на умисне вбивство малолітньої дитини) та, підтримуючи позицію прокурора, засудив до 10 років позбавлення волі.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1791