Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.04.2019

Прокуратура відреагувала на порушення при виконанні договорів про закупівлю робіт за державні кошти

                         

15 квітня 2019 року господарським судом м. Києва відкрито провадження за позовом Миколаївської місцевої прокуратури № 1 про стягнення з підрядної організації (м. Київ) штрафних санкцій за несвоєчасне виконання зобов’язань.

Установлено, що суб’єктом господарювання своєчасно не виконані роботи по розробці проектно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту шляхопроводу у мікрорайоні Широка балка у місті Миколаєві, замовником яких був Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради.

Зокрема, підрядною організацією проектні роботи виконані не у повному обсязі, у зв’язку з чим останньому нараховано штрафні санкції на суму 151 тис. грн.

Реагуючи на порушення, з метою стягнення до місцевого бюджету з недобросовісного виконавця робіт нарахованих штрафних санкцій, місцева  прокуратура звернулась до суду з відповідним позовом.

Загалом, упродовж поточного року Миколаївською місцевою прокуратурою № 1 на захист інтересів держави в бюджетній сфері пред’явлено 5 позовів на загальну суму майже 1 млн грн.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1543