Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.05.2019

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно керівника підприємства, який обвинувачуються у привласненні бюджетних коштів на суму 130 тис грн

                              

Заводським відділом Миколаївської місцевої прокуратури № 1 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадження стосовно керівника одного з приватних підприємств м. Миколаєва, який обвинувачується у привласненні  чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем під приводом виконання послуг з улаштування та поточного ремонту тротуару.

Встановлено, що у 2017 році між приватним підприємством і Департаментом житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради укладено договір щодо поточного ремонту тротуару  по вул. Сінній у м. Миколаєві. 

Керівником підприємства вносилися відомості до актів приймання виконаних робіт, а також до довідок про вартість виконаних робіт та витрат щодо улаштування та ремонту тротуару, на підставі яких підприємство отримувало передбаченим договором кошти, однак роботи фактично не виконувалися, чим спричинено матеріальні збитки громаді міста на загальну суму  130 тис грн.

Незаконні дії директора товариства органом досудового розслідування кваліфіковані за ч. 2 ст. 191, а саме заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою свої службовим становищем.

Загалом, упродовж чотирьох місяців поточного року прокурорами Миколаївської місцевої прокуратури № 1 до суду скеровано майже 10 кримінальних проваджень у бюджетній сфері.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1739