Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2019

Правоохоронці Казанківщини розкрили ряд крадіжок чужого майна місцевих жителів

                          

Правоохоронцями Казанківського району затримано 22-річного раніше неодноразово судимого місцевого жителя, який у період з жовтня 2018 року по січень 2019 року скоїв ряд крадіжок з житлових будинків та господарських споруд жителів Казанківського району.

Зловмисник, пошкоджуючи замки дверей чи розбиваючи скло, проникав до будівель та не гребував нічим. До його рук потрапляли акумуляторні батареї, різноманітні інструменти, одяг, металеві вироби та інші речі, які він потім здавав під заставу до ломбардів, продавав як металобрухт.

У ході розслідування встановлено 15 епізодів крадіжок, якими завдано потерпілим збитки на суму майже 12 тис. грн.

Крадію повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно, поєднане з проникненням до житла, іншого приміщення чи сховища) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, на даний час перевіряється інформація щодо причетності підозрюваного до вчинення ще 8 епізодів подібних злочинів.

Завдяки вжитим координаційним заходам Баштанської місцевої прокуратури на територіях, що підпадають під юрисдикцію місцевої прокуратури (Баштанський, Березнегуватський, Казанківський, Новобузький та Снігурівський райони), з початку року відмічається зменшення крадіжок на  8,3% ( з 313 до 287). Рівень розкриття кримінальних правопорушень за остаточними результатами досудового розслідування складає 55,2%.
За інформацією Баштанської місцевої прокуратури
 

кількість переглядів: 1554