Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2019

Деревця, висаджені прокурорами восени минулого року, зацвіли (ФОТО)

                                          

Всі дерева, що були висаджені працівниками органів прокуратури Миколаївщини, прийнялись і вже випустили перше листя.

Традицію започаткували восени минулого року.  Зокрема, як вже повідомлялось раніше, до Дня захисника України представники профспілкового комітету прокуратури Миколаївської області та прокурори Миколаївської місцевої прокуратури №1, біля адміністративної будівлі місцевої прокуратури по Бузькому бульвару, посадили алею з фруктових дерев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ініціативу колег підтримали прокурори Баштанської, Вознесенської та Первомайської місцевих прокуратур.

Так, 23 жовтня минулого року працівники Вознесенської місцевої прокуратури разом з учнями Прибузької ЗОШ І-ІІІ ступенів Доманівського району висадили на території школи фруктовий сад. Працівники Баштанської місцевої прокуратури разом зі своїми сім’ями висадили алею з сосен та кущів троянд, а працівники Братського відділу Первомайської місцевої прокуратури разом з учнями професійно-технічного училища № 17 у сквері в смт Братське висадили саджанці липи серцелистої.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кожний з нас є невід'ємною частиною природи. Однак все частіше і частіше  ми забуваємо, що стан навколишнього середовища залежить саме від нас усіх і від того як ми до неї ставимося до нього. Наше оточення має бути чистим та приємним для життя, сприятливим для відпочинку.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2158