Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2019

Викрадачам дизельного палива обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт

                             

Сьогодні, 15 травня, слідчим суддею Заводського районного суду м. Миколаєва, розглянуто клопотання слідчого, погоджені з процесуальним керівником Миколаївської місцевої прокуратури № 1, та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту групі осіб, які тривалий час здійснювали крадіжки палива та вантажів на станції «Миколаїв-Сортувальний».

До угрупування входили четверо осіб віком від 35 до 40 років, всі вони жителі м. Миколаєва.

10 травня 2019 року  під час чергової спроби заволодіти дизельним паливом з баку тепловозу зловмисники були затримані правоохоронцями. У ході обшуків було виявлено та вилучено автомобілі, ємності для зливання палива, помпу, шланги, спеціально пристосовані для відкачування пального з паливних баків тепловозів та 1,5 т викраденого дизельного палива.

Зловмисникам повідомлено про за ч. 2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Наразі органами досудового розслідування перевіряється причетність до вчинення злочинів працівниками ПАТ «Укрзалізниця». Досудове розслідування триває.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1893