Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2019

Прокурори дбають про правове виховання студентської спільноти (ФОТО)

                                       

Вже стало доброю традицією зустрічати студентське товариство у прокуратурі Миколаївської області та проводити для них зустрічі та екскурсії.
Зокрема, 17 травня 2019 року, до регіональної прокуратури завітали студенти 2-го курсу Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв.

Зустрів студентів голова профспілкової організації працівників органів прокуратури Миколаївської області «Маємо силу допомогти» Володимир Яценко.

 

 

 

 

 

 

Голова профспілки ознайомив молодь із роботою прокуратури, ї основними завданнями та функціями у теперішній час.  Під час візиту студенти ознайомились з історією прокуратури Миколаївщини, відвідавши музей.

Зокрема, молодь ознайомилася з історією виникнення професії прокурора, створення та функціонування прокуратури на території нашої області, а також про людей, які працювали та працюють в ній, цікаві та складні справи, які довелося розслідувати слідчим на території нашого регіону.

 

 

 

 

 

 

У музеї історії органів прокуратури Миколаївської області відвідувачі мали змогу ознайомитися з історичними документами щодо створення наглядового відомства, нормативно-правовими актами, кодексами різних часів його діяльності, форменим одягом зразка різних років, знаками розрізнення, нагородами за службу, старими фото з місць кримінальних пригод, предметами криміналістичної техніки й іншими експонатами. Із музейних вітрин відвідувачі дізналися, що серед прокурорів є й науковці, письменники, спортсмени.

Студенти з цікавістю слухали розповідь прокурора, задавали запитання. По завершенні зустрічі вони подякували за цікаве і корисне спілкування та проведений захід, а також побажали прокурорам професійних успіхів та домовились про подальшу співпрацю.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1590