Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2019

На груповому етапі з міні-футболу збірна органів прокуратури Миколаївської області – другі (ФОТО)

                                    

У суботу, 18 травня 2019 року, у місті Херсон відбувся відбірковий етап турніру з міні-футболу на Кубок Генерального прокурора України, в якому взяли участь збірні прокуратур Миколаївської, Запорізької та Херсонської областей.

У першому матчі футбольного турніру зійшлися команди Миколаївської та Запорізької областей.

 

Гра пройшла у дуже напруженому безкомпромісному футбольному двобої, з великою кількістю гольових моментів. Завдяки визначенню вірної тактики наставником команди Назаром Степанчаком та феєричній грі нашого голкіпера Олега Наливайченка вдалося не пропустити у ворота жодного м’яча. У той час, кращий нападник нашої команди Вадим Поліщук у кожному з таймів «розписався» у воротах запоріжців. Таким чином, матч закінчився з рахунком 2:0 на користь нашої команди.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У другому матчі турніру зустрілися команди Херсонської та Запорізької областей. Матч закінчився з рахунком 4:0 на користь херсонців.

Виходячи із турнірної стратегії щоб зайняти перше місце, нашій команді необхідно було перемогти чемпіона минулих років – команду органів прокуратури Херсонської області, а їм, у свою чергу, достатньо було зіграти з нами у нічию.

У зв’язку із цим, командою прийняте рішення ризикнути і зіграти у «відкритий футбол». Але, на жаль, отримав травму наш голкіпер та фортуна у цьому матчі була не на нашому боці. Матч завершився перемогою херсонців.

Таким чином, команда органів прокуратури Херсонської області – перші, Миколаївської – другі, Запорізької – треті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рада Профспілки працівників органів прокуратури Миколаївської області «Маємо силу допомогти» дякує нашим футболістам Олегу Наливайченку, Вадиму Поліщуку, Ігору Бурбану, Олегу Якіменку, Роману Калачу, Максиму Олефіру, Івану Хоміку, Артему Лозану, Віктору Пахомову, Олександру Щербаку та Олегу Бондару за яскраву гру та пропагування здорового способу життя, а колег з прокуратури Херсонської області вітаємо з перемогою.

 

За інформацією профспілки працівників органів прокуратури Миколаївської області «Маємо силу допомогти»

кількість переглядів: 1593