Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2019

Завершено розслідування стосовно трьох жителів Вознесенська, які скоїли крадіжку майна в особливо великому розмірі

                              

За результатами досудового розслідування Вознесенською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно трьох жителів м. Вознесенськ, віком 25, 28 та 35 років, які скоїли крадіжку в особливо великих розмірах.
Слідством встановлено, що 28 лютого цього року зловмисники, за попередньою змовою, проникли через вікно до будинку місцевого жителя, звідки  викрали грошові кошти  у сумі 56 000 грн, 46 000 доларів, 5000 євро, а також золоті вироби.

Їх дії кваліфіковано за ч. 5 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах).

За вчинене їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна. 

Зокрема, стосовно двох зловмисників судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 153 тис. грн. кожному, що в рази є меншою від суми викраденого майна, стосовно третього -запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Необхідно звернути увагу суспільства, що затримані особи неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців та затримувались за вчинення злочинів, у тому числі майнової спрямованості (розбійні напади та крадіжки).

Так, щодо 2 осіб 25 та 35 років правоохоронними органами Вознесенщини у 2017 році скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 185, ч. 3 ст. 187 КК України із запобіжним заходом у вигляді тримання під варто. У подальшому судом змінювалися запобіжні заходи аж до особистого зобов’язання.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1748