Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2019

У другий день Міжнародної конференції прокурори регіональної прокуратури дискутували навколо актуальних проблем щодо протидії злочинності (ФОТО)

                                         

Сьогодні, 21 травня, продовжується другий робочий день Міжнародної конференції з питань інституційної реформи прокуратури та зміцнення спроможності прокуратури в галузі міжнародно-правового співробітництва, яка розпочала свою роботу у м. Києві 20 травня. 

На порядку денному питання співробітництва органів влади в рамках ініціативи щодо боротьби з організованою злочинністю, питання щодо створення спільних слідчих груп та координаційних нарад в Євроюсті, міжнародно – правове співробітництво у протидії злочинності. 

Цього дня в дискусії взяла участь прокурор з міжнародно-правових питань регіональної прокуратури Євгенія Зінченко, яка дискутувала з іноземними представниками щодо проблематики досудового розслідування у кримінальних провадженнях, що надійшли у порядку перейняття. Керівник Вознесенської місцевої прокуратури Віталій  Шевченко долучився до дискусії по взаємодії поліції та прокуратури, наголосив на необхідні спільні мети та координуванні ролі прокурора в протидії злочинності.

У свою чергу, прокурор відділу правового та організаційного забезпечення регіональної прокуратури Олена Максімова, під час спілкування з організаторами заходу та спікерами зазначила, що досвід, який був висвітлений у ході конференції, буде доведено до відома прокурорів Миколаївщини з метою формування єдиних підходів у протидії злочинності, та висловила надію  на  подальшу співпрацю.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

 

кількість переглядів: 1622