Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2019

Заступник прокурора області А. Жмура бере участь у круглому столі «Державна служба в Україні: шляхи реформування» (ФОТО)

                           

Ініціативність, відповідальність та професійність працівників прокуратури Миколаївської області знайшла високу оцінку на державному рівні. Вміло організована робота державних службовців стала підставою для запрошення працівників прокуратури до участі у круглому столі  «Державна служба в Україні: шляхи реформування», який розпочав свою роботу 22 травня на базі Національної академії прокуратури України. 
Захід організований Генеральною прокуратурою України, Національною академією прокуратури України, Національним агентством України з питань державної служби та Державним бюром розслідування.

У круглому столі взяли участь державні службовці вищих рангів, працівники органів прокуратури, науковці та міжнародні експерти. 

За дорученням прокурора Миколаївської області Тараса Дунаса участь у круглому столі взяв заступник прокурора області Анатолій Жмура.

Основна мета заходу – пошук найбільш ефективних шляхів та підвищення рівня професійної компетентності державних службовців.

На порядку денному обговоренння особливостей реформування державної служби, корупційних ризиків та способів запобігання їх виникненню в діяльності державних службовців, соціальних гарантій держслужбовців, а також обговорення зарубіжного досвіду реформування державної служби.  

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1545