Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2024

На Вознесенщині судитимуть депутата сільської ради за скоєння дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждала 15-річна дівчина (ФОТО)

                                           

Вознесенською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно депутата Прибузької сільської ради Вознесенського району за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286-1 КК України).  

За даними слідства, 9 грудня 2023 року близько 23.20 год у с. Богданівка Прибузької об’єднаної територіальної громади депутат, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на 15-річну дівчину. В результаті цього вона отримала множинні тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Досудове розслідування здійснювалося ВП № 2 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 108