Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2024

За втручання прокуратури Миколаївщини підприємство сплатило до бюджету понад 3,5 млн грн податків

                               

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури забезпечено відшкодування підприємством понад 3,5 млн грн податків до бюджету.

У ході досудового розслідування встановлено, що керівник одного з підприємств Миколаївщини у 2020 році експортував сільськогосподарську продукцію, валютну виручку на рахунок підприємства не повернув, як наслідок, у встановлені діючим законодавством строки не сплатив податок на прибуток та ПДВ. Внаслідок цього бюджет недоотримав податок на понад 3,5 млн грн.

Керівнику підприємства  повідомлено про підозру за фактом ухилення від сплати податків (ч. 1 ст. 212 КК України). До суду скеровано обвинувальний акт.

Досудове розслідування здійснювалось СУ ГУНП в Миколаївській області, оперативний супровід - УСР в Миколаївській області

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 132