Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2024

Керівник обласної прокуратури зустрівся із представниками Посольства Королівства Данія (ФОТО)

                                          

У вівторок, 2 квітня, виконувач обов’язків керівника Миколаївської обласної прокуратури Денис Фальченко зустрівся з представниками Посольства Королівства Данія – заступником голови місії Єнсом Мартіном Альсбріком (Данія), спеціалістом з адміністративних питань Дарією Честіною (Україна).

Участь у заході також взяли керівник Спеціалізованої екологічної прокуратури Євген Кириленко, в.о. прокурора з міжнародно-правового співробітництва обласної прокуратури Володимир Миронець, директор Департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської ОВА Олександр Корольов.    .

У ході зустрічі сторони обговорили співпрацю України та Данії, зокрема ведення Данського бізнесу та дотримання законності на території Миколаївської області, у тому числі щодо надрокористування.

Єнс Мартін Альсбірк зазначив, що є декілька проєктів Данії, які вже впроваджені та такі, що впровадяться в майбутньому, метою яких є розвиток України, зокрема Миколаївщини.

У свою чергу Денис Фальченко зауважив, що прокуратура завжди стоїть на захисті інтересів держави, зокрема у сфері надрокористування,  та своєчасно вживає заходи щодо дотримання міжнародного та українського законодавства у цій сфері.

 

 

 

кількість переглядів: 131