Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2024

Завдяки втручанню прокурора приведено у належний стан укриття у Снігурівці

                                 

У серпні минулого року керівник Баштанської окружної прокуратури звернувся до суду з позовом про зобов’язання комунального підприємства Снігурівської міської ради, на балансі якого перебуває протирадіаційне укриття площею понад 160 кв м, яке розраховане на 200 осіб, привести споруду цивільного захисту у готовність до використання за призначенням.

Підставою для пред’явлення позову стало те, що укриття перебувало у неналежному технічному стані та не могло використовуватись для захисту населення, що залишалося без належного реагування з боку уповноважених органів держави.

Під час розгляду справи судом,  відповідачем самостійно усунуто порушення законодавства та приведено споруду цивільного захисту у готовність до використання за призначенням, що стало підставою для прийняття судом рішення про закриття провадження у справі.

Відтак, мешканці одного з житлових кварталів Снігурівки, яка перебуває у зоні постійних обстрілів військами країни агресора,  нарешті мають можливість  укриття у пристосованому для цих потреб приміщенні.
    

 

кількість переглядів: 109