Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2024

У прокуратурі відбулась зустріч з представниками обласної громадської організації «Україна без тортур»(ФОТО)

                               

У п’ятницю, 5 квітня, виконувач обов’язків керівника Миколаївської обласної прокуратури Денис Фальченко зустрівся з представниками відокремленого підрозділу громадської організації «Україна без тортур» в Миколаївській області

У робочій зустрічі взяли участь керівник обласної громадської організації «Україна без тортур» Світлана Пашкевич, член цієї організації Вадим Жепало. Також, у зустрічі взяв участь представник Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ігор Віхров.

Учасники обговорили питання подальшої співпраці з метою недопущення випадків катування, нелюдського, або такого, що принижує гідність, поводження із затриманими, взятими під варту та засудженими, інших порушень прав і свобод людини у діяльності правоохоронних органів, установ попереднього ув’язнення та виконання покарань, а також визначили найбільш актуальні напрями подальшої співпраці.

«Інформування прокурорів про результати відвідувань громадськими організаціями місць несвободи підвищить рівень протидії та своєчасного запобігання будь-яким проявам насильства в системі кримінальної юстиції і порушенням прав в’язнів», - наголосив Денис Фальченко.

 

 

кількість переглядів: 131