Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.05.2024

Вирок суду: 5 років 6 місяців за ґратами проведе водій ВАЗу, який збив жінку та втік з місця пригоди

                                

За підтримання публічного обвинувачення прокурором Вознесенської окружної прокуратури засуджено 28-річного чоловіка за вчинену скоєння дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст.286 КК України).

Судом йому призначено покарання – 5 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки.▪

Прокурор у суді довів, що 3 січня 2024 року засуджений, керуючи автомобілем «ВАЗ-21013», рухаючись з перевищенням допустимої швидкості по вул. Київська в м. Вознесенську, грубо порушив правила дорожнього руху та здійснив наїзд на жінку, яка перетинала проїжджу частину по регульованому світлофором пішохідному переходу на зелений сигнал світлофора.

Після чого, водій, злякавшись можливого покарання, втік з місця пригоди, але в подальшому був затриманий працівниками поліції в порядку ст. 208 КРК України.

Вирок не набрав законної сили, оскільки триває строк апеляційного оскарження.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 64