Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2016

У Миколаєві на хабарі у розмірі 25 тис грн викрито слідчого поліції та працівника суду

                                                                               

Так, 22.09.2016 слідчими слідчого відділу прокуратури Миколаївської області спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки в Миколаївській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України на одержанні неправомірної вигоди викрито слідчого СВ Інгульського ВП ГУНП в Миколаївській області та працівника Ленінського районного суду м. Миколаєва.
Встановлено, що слідчий, діючи за попередньою змовою з працівником суду, який виступив у ролі посередника, вимагав та отримав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 25 тис. грн. за повернення власнику належного йому транспортного засобу, який використовувався останнім на підставі підроблених документів. 
Передача коштів відбувалась у декілька етапів, під час одержання останньої  частини коштів зловмисників було затримано у порядку ст. 208 КПК України. 
На даний момент вирішується питання щодо повідомлення зазначеним особам  про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі), а також  обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування триває. Поводяться першочергові (розшукові) слідчі дії.
Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 798