Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2017

Олександр Білоус для неповнолітніх, які утримуються у Миколаївському СІЗО, передав книги Рея Бредбері «451 градус за Фаренгейтом»

                            

Підтримуючи започаткований прокуратурою області «BookCrossing»,  перший заступник прокурора Миколаївської області Олександр Білоус з власної бібліотеки передав адміністрації Миколаївського слідчого ізолятора для усіх неповнолітніх, які утримуються у ізоляторі, книги Рея Бредбері «451 градус за Фаренгейтом».

«451 градус за Фаренгейтом» - це роман про віру в неминучу перемогу розуму над безумом, добра над злом, зміну поглядів, розуміння своїх помилок та про бажання щось змінювати у собі та своєму житті. Проблеми, що описуються у творі, актуальні й нині...  "Врешті-решт, ми живемо в століття, коли люди вже не уявляють цінності. Людина в наш час - як паперова серветка: в неї сякаються, бгають, викидають, беруть нову, сякаються, бгають, кидають ... Люди не мають свого обличчя".

У слідчому ізоляторі на даний час знаходяться вісім неповнолітніх, які вчинили тяжкі та особливо тяжкі злочини. Для цих дітей важливо відчути, що, не дивлячись на злочини, які вони скоїли, про них пам'ятають, оточують турботою і увагою, що у подальшому дасть можливість стати на шлях виправлення.
 
Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2486