Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.01.2018

Інтернет - розповсюджувачам наркотиків у Миколаєві та області через закладки обрано запобіжні заходи – тримання під вартою

                            

У середу, 24 січня 2018 року, слідчим суддею Заводського районного суду м. Миколаєва задоволено клопотання процесуальних керівників  і слідчих та обрано запобіжні заходи угрупованню осіб, що збували наркотики через закладки.

Зокрема суд, вивчивши матеріали справи, надані в обґрунтування клопотань про обрання запобіжних заходів, та погодившись з позицією прокурора, чотирьом фігурантам кримінального правопорушення обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із встановленням застави в розмірі від 1 до 5 млн. грн.

Нагадаємо, 22 січня 2018 року правоохоронці Миколаївщини провели широкомасштабну операцію по затриманню групи наркоторговців, до складу якої входило четверо молодих людей віком від 23 до 26 років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженню за ч.ч. 2, 3, 5 ст. 27 - ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 306 КК України (незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинений організованою групою та використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних речовин та психотропних засобів, вчинені за попередньою змовою групою осіб), триває.

Повторно звертаємось до громадян, громадських рухів, органів місцевого самоврядування активніше долучитися до очищення Миколаївщини від реклами наркотичних засобів.

Правоохоронцями зроблено потужний посил у боротьбі з наркозлочинністю, тому будемо вдячні усім небайдужим за зворотній зв’язок у вирішенні такої соціальної проблеми як наркоманія.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 2908