Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2018

Працівники прокуратури вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

                           

У вівторок, 20 лютого 2018 року, працівники прокуратури Миколаївщини на чолі із прокурором області Тарасом Дунасом вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, взявши участь у молебні та покладанні квитів до пам’ятника загиблим Героям у сквері Ради Європи. 

Участь у урочистих заходах з вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні також взяли і працівники місцевих прокуратур у районах області.

Указом Президента України встановлене щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної сотні - на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, котрі віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Загалом революційні події зими 2013-2014 років забрали життя понад ста активістів Майдану. Вони - перші, хто став на шлях боротьби, яка продовжується і сьогодні. Ми не маємо права забути принесену ними добровільну жертву в ім’я України.

Наше нинішнє головне завдання - боронити незалежність України, захищати від загрози і продовжувати те, за що загинула Небесна Сотня.   

Хай пам'ять про всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. Вони назавжди залишаються в наших серцях. Ми змінилися самі і змінили країну.

Герої не вмирають!

кількість переглядів: 2368