Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.03.2018

У прокуратурі Миколаївської області чоловіки-прокурори привітали жінок зі святом весни (ФОТО)

                           

Сьогодні, 7 березня, чоловічий колектив прокуратури Миколаївської області привітав колег-жінок із святом весни, краси і любові.

Прокурор Миколаївської області Тарас Дунас, вітаючи жінок, передав вітання від Генерального прокурора Юрія Луценка, зазначивши, що керівництвом ГПУ позитивно відмічено роботу органів прокуратури області.

З нагоди свята та сумлінне виконання службових обов’язків 15 працівниць органів прокуратури Миколаївської області заохочені Генеральним прокурором Юрієм Луценком та прокурором Миколаївської області Тарасом Дунасом.

Працівники прокуратури Артем Деміда, Костянтин Вдовиченко та Володимир Яценко розповіли про історію свята та привітали жінок, побажавши їм завжди бути щасливими і бажаними, тим самим
створивши святкову обстановку та радісний настрій.

У ході урочистостей також згадано і Великого Кобзаря українського народу – Тараса Шевченка. Саме рядки Шевченкових поезій, присвячених жінкам, сповнені великої сили й теплоти почуття. Немає у світовій літературі іншого поета, який би так ніжно, з любов'ю оспівав у своїй творчості жінку, як берегиню сім’ї,  продовжувачку роду.

У нашiм раї на землi
Нiчого кращого немає,
Як тая мати молодая
З своїм дитяточком малим…

На завершення заходу прокурор Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2 Степан Сердюк привітав жінок піснею на слова Т.Шевченка «Реве та стогне Дніпр широкий».

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

 

кількість переглядів: 2625