Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2018

Крім покарання за управління автомобілем у стані сп’яніння, правопорушнику загрожує ще покарання за спробу дати хабар патрульному поліцейському (ФОТО)

                               

Сьогодні, 16 березня 2018 року, процесуальним керівником Миколаївського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №1 Миколаївської області повідомлено про підозру мешканцю одного з сіл Миколаївського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369 Кримінального Кодексу України - пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі.

Так, 8 березня 2018 року, 36-річний чоловік на підпитку сів за кермо транспортного засобу. Вказаний факт був виявлений та зафіксований працівниками патрульної поліції міста. Однак, порушник не зупинився на тому, що вчинив адміністративне правопорушення та намагався запропонувати працівникам поліції хабара у сумі 4000 гривень за не притягнення його до відповідальності та не складення відносно нього протоколу про адміністративне правопорушення.

Працівники патрульної поліції неодноразово попереджали правопорушника про те, що за пропозицію неправомірної вигоди передбачена кримінальна відповідальність, однак нетверезий водій продовжував наполягати на «вирішенні питання» протизаконним шляхом.

Відносно керманича були складені адміністративний протокол за ч.1 ст.130 КУпАП, а саме відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

На зараз, окрім покарання за управління транспортним засобом у стані сп’яніння, правопорушнику загрожує покарання до позбавлення волі на строк до 4 років.

фото Управління патрульної поліції в Миколаївській області 

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 2682