Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2018

Обвинувальний акт стосовно двох зловмисників, які вчинили розбійний напад на дорозі, скеровано до суду

                         

Як вже повідомлялось раніше, у грудні минулого року правоохоронцями встановлено та затримано двох жителів м. Одеса, віком 26 та 42 років, які 8 листопада 2017 року, біля села Новогригорівка Вознесенського району, в масках, вибігли з лісосмуги та напали на двох мешканців м. Южноукраїнська, які в цей час вийшли з автомобіля.

Зловмисники, які неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів, погрожуючи застосуванням зброї, спричинили чоловікам тілесні ушкодження та відкрито заволоділи їх майном, зокрема, грошовими коштами, документами та іншими речами. Згодом зловмисники були затримані у м. Одеса.

Їм повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) та обрано запобіжний захід тримання під вартою. 

Під час досудового розслідування стороною обвинувачення зібрано вичерпні докази, що підтверджують вчинення обвинуваченими тяжкого злочину, у зв’язку з цим, 6 квітня 2018 року, досудове розслідування у  кримінальному провадженні завершено та прокурором затверджено обвинувальний акт, який скеровано до Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області для розгляду по суті.
 

 За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2596