Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2018

Підозрюваних у вбивстві колишнього начальника миколаївської митниці Артура Полякова взято під варту без права внесення застави

                    

У четвер, 12 квітня 2018 року, слідчим суддею підтримано позицію прокуратури та  обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави двом місцевим мешканцям, які підозрюється у вбивстві, за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів, колишнього очільника миколаївської митниці та незаконному заволодінням його автомобілем.

Нагадаємо, що Артур Поляков пішов з дому 3 квітня, а на наступний день дружина звернулася в поліцію із заявою про його зникнення. Як вже встановлено у ході розслідування,  у нього була призначена зустріч з людиною, який повинен був повернути йому борг. Правоохоронці затримали двох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у вбивстві А. Полякова, один з яких є дніпровським шахраєм,неодноразово змінював прізвище та знаходиться у розшуку. Злочин стався в зв'язку з небажанням одного із затриманих віддавати борг в розмірі 50 тисяч євро.

 
Прес-служба прокуратури Миколаївської області 
кількість переглядів: 2813