Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2018

Грабіжників, які напали на пенсіонерку, заарештовано

                              

У четвер, 19 квітня 2018 року слідчим суддею підтримано позицію Миколаївської місцевої прокуратури № 2 та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою двом зловмисникам, які пограбували літню жінку.

Установлено, що 14 квітня цього року, близько о 09.30 годині, неподалік від смт Воскресенськ, зловмисники, запропонувавши 76-річній жінці під приводом підвезти її до міста, дорогою скоїли пограбування, а саме із застосуванням насильства, яке не є небезпечним для життя і здоров’я потерпілої, заволоділи особистим майном останньої. Відібравши цінні речі, зловмисники зупинили автівку та наказали вийти, після чого зникли у невідомому напрямку.

Вжитими оперативними заходами встановлено особи злочинців. Ними виявилися двоє чоловіків, 67 та 38 років, неодноразово раніше судимі жителі Снігурівського району. 

Дії кривдників кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 КК України, а саме: відкрите викрадення чужого майна групою осіб, поєднаного із застосуванням насильства, яка не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого.

Слідчий суддя, зваживши на тяжкість та зухвалий характер вчиненого злочину, негативну характеристику підозрюваних та ймовірні ризики, ухвалив обрати до обох запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 2717