Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2018

За вбивство колишньої дружини зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі (ФОТО)

                              

За результатами досудового розслідування Інгульським відділом Миколаївської місцевої прокуратури № 2 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 44-річного місцевого мешканця, який у січні цього року вбив колишню дружину.

У ході досудового розслідування встановлено, що 21 січня, під час розпивання спиртних напоїв, чоловік з корисливих мотивів задушив свою колишню дружину. Після чого, заволодів грошовими коштами вбитої у сумі 2 тис. доларів США.

З метою відведення від себе підозри у скоєному, зловмисник, наступного дня звернувся до відділу поліції та повідомив,  що не може потрапити у квартиру до колишньої дружини та підозрює, що з нею могло щось статись. 

Однак, завдяки скоординованим діям та з урахуванням оперативно зібраних доказів, правоохоронці оперативно встановили, що до вбивства жінки причетний саме він. 

Дії зловмисника кваліфіковано за п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України (умисне вбивство з корисливих мотивів, розбій). Він перебуває під вартою.

За клопотанням обвинуваченого судом винесено ухвалу про розгляд справи судом присяжних, у зв’язку з тим, що санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 2249