Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.06.2018

Мешканця Миколаєва засуджено до 5 років позбавлення волі за насильство у сім'ї

                                                 

Інгульским відділом Миколаївської місцевої прокуратури № 2 підтримано обвинувачення у розгляді судом кримінального провадження по обвинуваченню 42-річного  жителя м. Миколаєва,  який завдав своїй цивільній дружині тяжкі тілесні ушкодження.

 У ході судового розгляду та за результатами зібраних під час досудового розслідування доказів, обвинуваченням повністю доведено вину чоловіка, який 17 лютого цього року приблизно о 20:00 год., зловмисник, перебуваючи у нетверезому стані, за місцем проживання, на ґрунті раптово виниклого побутового конфлікту зі своєю 41-річною дружиною, наніс жінці біля п’яти ударів дерев’яною ніжкою від табурету, з яких два удари в область черева, тим самим спричинивши останній тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння, що спричинили втрату органу.

Суд взяв до уваги, що чоловік характеризується негативно, офіційно не працює, раніше притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення насильницьких дій. За характеристиками постійно у стані алкогольного сп’яніння вчиняє сварки, б’є цивільну дружину та дітей, підтримує стосунки з особами раніше судимими та тими, що ведуть антиморальний спосіб життя.
 
Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 КК України, а саме: умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.

4 червня 2018 року судом підтримано позицію прокуратури - 42-річного зловмисника визнано винним у вчиненні інкримінованого злочину та  призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2
кількість переглядів: 2745