Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2018

За викрадення автомобіля - 7 років в'язниці

                                        

Первомайською місцевою прокуратурою  в суді доведено провину 21-річної жінки ромської національності, жительки м. Стаханов Луганської області, у вчиненні нею зухвалого заволодіння транспортним засобом “ВАЗ-2110” у серпні 2016 року у м. Первомайськ.

У ході судового розгляду встановлено, що жінка разом зі своїм співмешканцем, теж ромської національності, викликали автомобіль “таксі”, з метою подальшого заволодіння транспортним засобом. Виїхавши за місто, жінка молотоком почала наносити удари по голові водієві таксі, у цей час її спільник почав наносити удари по тулубу водію. Потерпілому вдалося вирватися з автомобіля, залишивши транспортний засіб для наживи останнім.

На сьогоднішній день стосовно  співмешканця жінки розглядається справа в Веселинівсьому районному суді,  де найближчим часом також буде винесено рішення щодо його дій.

ЇЇ дії кваліфіковані за ч. 3 ст.289 КК України, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб,  поєднане з насильством небезпечним для здоров’я потерпілого.

Завдяки чіткій позиції державного обвинувача та достатній доказовій базі провину зловмисниці доведено у повному обсязі.

7 червня 2018 року Первомайським міськрайонним судом підтримано принципову позицію місцевої прокуратури – жінку визнано винною у скоєнні злочину та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2983