Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2018

До 11 років позбавлення волі засуджено ще одного мешканця Миколаєва, який приймав участь в бойових діях на боці терористів

                                  

У понеділок, 18 червня 2018 року, за обвинуваченням, узгодженим прокуратурою Миколаївської області, Токмацьким районним судом Запорізької області до 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено мешканця м. Миколаєва, який в 2014 році, будучи  командиром розрахунку самохідної артилерійської  установки, на боці терористів приймав активну участь  в незаконному збройному формуванні 9 окремого мотострілецького полку так званої «Республіканської Гвардії» «Донецької народної республіки» проти військовослужбовців Збройних Сил України.  

За змінами внесеними до Кримінального процесуального кодексу України судовий розгляд за клопотанням прокурора проведено у порядку спеціального судового розгляду. 

Бойовика визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь та сприяння діяльності терористичної організації).

За клопотанням сторони обвинувачення на підставі ухвали слідчого судді у кримінальному провадженні застосовано процедуру спеціального досудового розслідування. 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

 

кількість переглядів: 2418