Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.07.2018

За збут наркотиків – реальна міра покарання

                                              

У Первомайському міськрайонному суді затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором Первомайської місцевої прокуратури та 36-річним жителем м. Первомайська, інвалідом ІІІ групи, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, пов’язаних зі збутом наркотичних речовин у місті  Первомайську.
Злочинна діяльність обвинуваченого полягала у збуті наркотичних засобів опію ацетильованого, з метою отримання грошових коштів, яка завдяки правоохоронцям припинилась  у серпні 2017 року.

Зазначену особу було затримано під час реалізації закупки наркотиків на місці злочину.
Його дії кваліфіковані за ч. 2 ст.307 КК України, як незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, та за ч.2 ст.309 КК України   як незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без змети збуту, вчинене повторно.
В угоді про визнання винуватості між прокурором та обвинуваченим узгоджена реальна міра покарання враховуючи, що особа являлась інвалідом ІІІ групи, повністю визнала вину та щиро покаялася, за місцем проживання характеризується позитивно –  та призначено покарання в виді 4 років 6 місяців позбавлення волі, яка судом затверджена.


За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2071