Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2018

Поліцейському та його подільникам, які підозрюється у виготовлені та збуті амфетаміну, обрано запобіжний захід

                               

У суботу, 14 липня 2018 року, слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва розглянуто клопотання прокуратури Миколаївської області та обрано запобіжний захід організатору та двом членам злочинної групи, які займались виготовленням та збутом на території м. Миколаєва психотропної речовини , обіг якої обмежено, — амфетаміну.

Стосовно  оперуповноваженого сектору карного розшуку одного з відділів поліції м. Миколаєва, який організував злочинну групу, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з правом внесення застави у розмірі 528 тис грн., двом членам  групи — тримання під вартою строком на 2 місяці з правом внесення застави у розмірі 352 тис грн кожному.

У ході судового розгляду один з підозрюваних свою вину у вчиненні інкримінованих кримінальних правопорушень визнав повністю, організатор та інший фігурант — визнали частково.

Наразі підозрювані перебувають у Миколаївському слідчому ізоляторі. 

Нагадаємо, 12 липня 2018 року, за процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області, співробітниками Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, слідчими Слідчого управління Головного управління Нацполіції в області з залученням бійців роти поліції особливого призначення, припинено діяльність організованої злочинної групи, члени якої в гаражі, розташованому в одному із районів м. Миколаєва, організували нарколабораторію, де виготовляли “зілля”, а потім збували місцевим жителям. 

Принагідно зазначаємо, що на координаційній нараді, яка відбулась 12 липня 2018 року, одним із пріоритетів  діяльності правоохоронних органів Миколаївщини визначено наступальну боротьбу з наркозлочинністю.


Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2474