Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2018

Грабіж розкрито за лічені години (ФОТО)

                    

Завдяки злагодженим діям працівників Вознесенської місцевої прокуратури та Доманівського відділу поліції за лічені години розкрито пограбування жителя села Мостове Доманівського району. що стався 14 липня цього року.

Злочин стався 14 липня цього року близько 2.30 годин на узбіччі дороги неподалік села Мостове.  32-річний чоловік, повертаючись додому, розмовляв по мобільному телефону, коли біля нього зупинився автомобіль синього кольору на латвійських номерах. З автомобіля вийшов невідомий та, ударивши чоловіка, зловмисник заволодів його мобільним телефоном та грошовими коштами у сумі 1200 грн.

Правоохоронцями невідкладно було скеровано групу реагування в напрямку с. Мостове, і вже за лічені години розшукано та зупинено транспортний засіб, на який вказав потерпілий. У ході огляду в автомобілі знайдено та вилучено викрадені речі потерпілого. 

За підозрою у скоєні кримінального правопорушення передбаченого – ч. 2 ст.186 – грабіж поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, затримано 27-річного громадянина Молдови, який проживає на території Арбузинського району. 

16 липня 2018 року за клопотанням слідчого, погодженого з процесуальним керівником, затриманому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави.


Довідково
Принагідно зазначаємо, що Миколаївщина посідає третє місце серед регіонів України щодо розкриття злочинів. Зокрема, упродовж поточного року правоохоронцям регіону упродовж поточного року вдалося зберегти стійку тенденцію щодо забезпечення належного рівня розкриття кримінальних правопорушень, який становить 51% проти 43,1% за оголошенням особам про підозру та 47,5% проти 39,6% за остаточними результатами досудового розслідування.
 
За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

 

кількість переглядів: 2379