Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2018

Заборгувавши велику суму грошей, пішов на злочин — “нальотчика” на фінансові установи взято під варту (ФОТО)

                                   

У середу, 25 липня 2018 року, слідчим суддею розглянуто клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 27-річному жителю міста Миколаєва, який підозрюється у двох розбійних нападах.

Встановлено, що 23 та 24 липня цього року, зловмисник здійснив два розбійних напади на фінансові установи із погрозою застосуванням насильства для життя співробітників цих установ та заволодів грошовими коштами, після з місця скоєння злочину зник, розпорядившись отриманими грошовими коштами на власний розсуд. 

Одразу після скоєння другого розбійного нападу на фінансову установу він був затриманий працівниками Інгульського відділу поліції.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України – розбій, поєднаний з проникненням у інше приміщення.

Як пояснив сам підозрюваний, на такий крайній захід він пішов у зв’язку із заборгованістю перед знайомим великої суми грошей.

Досудове розслідування триває, проводяться всі необхідні процесуальні та слідчі дії для встановлення усіх обставин кримінального правопорушення.

фото відділу комунікації ГУ НП в області

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 2173