Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2018

Злочинець, який вчинив ряд розбійних нападів у місті Первомайську, залишається під вартою (ФОТО)

                              

У п'ятницю, 27 липня 2018 року, Первомайським міськрайонним судом, у ході розгляду справи,  за клопотанням прокурора Первомайської місцевої прокуратури продовжено термін тримання під вартою чоловіку, який скоїв розбійні напади в місті Первомайську.

Нагадаємо, що зловмисник на початку січня 2018 року, щойно звільнившись з місць позбавлення волі, де відбував покарання у вигляді 7 років позбавлення волі за скоєння розбійного нападу, знову скоїв аналогічні злочини. 

Так, увечері 12 лютого 2018 року, зайшовши до торговельного павільйону «Продукти Єрмолино», розташованого по вулиці Одеській у місті Первомайську, погрожуючи продавчині ножем, почав вимагати грошові кошти з каси. Коли налякана жінка відкрила шухляду прилавку, зловмисник вихопив звідти грошові кошти в сумі 300 гривень та з місця події зник.   

У подальшому, в нічний час 16 лютого 2018 року розбійник, перебуваючи по вулиці Гагаріна у місті Первомайську, підійшов до жінки, яка одна поверталася додому, погрожуючи їй ножем та спричинивши різану рану підборіддя, почав вимагати наявні у неї грошові кошти та інше майно. Долаючи супротив жертви, злочинець дістав з кишені потерпілої мобільний телефон марки «Samsung GT-C 3212» та з місця події зник.

Завдяки злагодженій оперативній роботі правоохоронних органів забезпечено швидке та результативне розслідування таких злочинів та наприкінці березня 2018 року скеровано справу до суду за обвинуваченням винної особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 187 КК України.

Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1860