Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.08.2018

Апеляційний суд залишив під вартою членів організованої злочинної групи, які підозрюються у виготовлені та збуті амфетаміну

                       

Апеляційний суд Миколаївської області підтримав позицію прокуратури та залишив без змін ухвали суду першої інстанції, якими організатору та одному з членів злочинної групи з виготовлення та збуту на території м. Миколаєва  амфетаміну, обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.  

Так, суд апеляційної інстанції, заслухавши доводи процесуального керівника, відмовив у задоволенні апеляційних скарг захисту щодо зміни підозрюваним запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт, залишив їх під вартою. Стосовно ще одного фігуранта запобіжний захід не оскаржувався.

Нагадаємо, 12 липня 2018 року, за процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області, співробітниками Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, слідчими Слідчого управління Головного управління Нацполіції в області з залученням бійців роти поліції особливого призначення, припинено діяльність організованої злочинної групи на чолі з поліцейським, члени якої в гаражі, розташованому в одному із районів міста, організували нарколабораторію, де виготовляли “зілля”, а потім збували місцевим жителям. 

Стосовно  усіх фігурантів суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з правом внесення застави: для поліцейського у розмірі 528 тис грн., двом членам  групи — у розмірі 352 тис грн кожному.

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 2567