Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2018

Осіб, що вчинили розбійний напад у місті Вознесенськ – встановлено

                                  

За належного процесуального керівництва Вознесенської місцевої прокуратури та відповідної взаємодії з оперативними підрозділами Вознесенського відділу поліції, встановлено осіб, які вчинили розбійний напад на родину літніх людей у місті Вознесенськ — 88-річну жінку та її 63 -річного сина.

Так, 27 липня 2018 року вночі, невідомі особи у масках проникли до будинку потерпілих, де погрожуючи ножем та зв’язавши одного з потерпілих мотузкою, відкрито заволоділи грошовими коштами потерпілих на загальну суму 6700 грн. та 23000 російських рублів, мобільним телефоном та іншим майном, після чого залишили місце події.  

У ході проведених слідчих (розшукових) заходів встановлено особи злочинців, ними виявилися місцеві мешканці - 57-річний раніше судимий за вчинення корисливих злочинів та 23-річний безробітній.

Вознесенською місцевою прокуратурою стосовно вищевказаних осіб погоджено повідомлення про підозру за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 КК України – напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло.

Наразі перед судом ініційовано питання про обрання зловмисникам  запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За вчинене правопорушникам загрожує покарання від 7 до 12 років позбавлення волі.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2388