Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.08.2018

Правоохоронцями Братського району затримано місцевого жителя, який побив власного батька та залишив помирати (ФОТО)

                    

Завдяки спільній та злагодженій роботі Братського відділу Первомайської місцевої прокуратури та Братського відділення поліції 7 серпня 2018 року затримано 37-річного жителя селища Братське, який наніс своєму пристарілому батькові тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до його смерті.   

У ході досудового розслідування встановлено, що 4 серпня поточного року, у вечірній час, під час вжиття алкоголю у власній оселі між сином та батьком виникла сварка, під час якої зловмисник наніс родичу чисельні удари. Припинивши побиття старенького, злодій навіть не задумався про надання йому допомоги та залишив батька у безпорадному стані помирати.

Допомога потерпілому була надана небайдужими сусідами, які тільки 7 серпня виявили літню людину у непритомному стані в помешканні.

Постраждалого було госпіталізовано до лікарняного закладу району з чисельними забоями, переломом ребер, внутрішніми кроволиттям та черепно-мозковою травмою.

Нажаль, через несвоєчасне звернення до закладу охорони здоров’я, врятувати життя потерпілого не вдалось.

Наразі вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого) та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинення такого злочину передбачено кримінальну відповідальність до 10 років позбавлення волі.

За інформацією Первомайською місцевою прокуратурою

кількість переглядів: 2287