Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.08.2018

В Арбузинці “на гарячому” затримано двох хабарників (ФОТО)

                                          

Сьогодні, 9 серпня 2018 року, працівниками Первомайської місцевої прокуратури спільно з працівниками управління Управління захисту економіки Миколаївської області ДЗЕ України та слідчим відділом Первомайського відділу поліції, за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) затримано завідуючого відділенням післядипломної освіти Миколаївського аграрного національного університету та колишнього співробітника Держпродспоживслужби в Миколаївській області.

Вказані особи вимагали та отримали від мешканця Арбузинського району неправомірну вигоду у розмірі 15 тис грн за успішне складання заліку та видачу водійського посвідчення на право керування тракториста-машиніста без фактичного складання такого заліку і не відвідування Головного Управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.

Зловмисників затримано безпосередньо під час другої передачі частини хабара у розмірі 6300 тис грн у порядку ст.208 КПК України.

На даний час тривають першочергові слідчі дії, у тому числі проводяться заходи по встановленню інших осіб, причетних до вчинення  злочину.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури
кількість переглядів: 2570