Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2018

Суд підтвердив позицію прокуратури та призначив наркодилеру реальне покарання

                            

27 серпня 2018 року вироком Арбузинського районного суду жителя  селища Братське визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 та ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України – зберігання наркотичних засобів без мети збуту та збут наркотичних засобів, вчинені повторно.

Досудовим розслідуванням встановлено, що засуджений, будучи раніше судимим за аналогічні злочини, та перебуваючи на випробувальному терміні у відповідному підрозділі пенітенціарної служби, на початку березня цього року по телефону придбав у третьої особи психотропну речовину – амфетамін - та наркотичний засіб – канабіс (коноплю).

На замовлення зловмисника амфетамін і канабіс було транспортовано в селище Братське, де засуджений їх отримав та зберігав при собі з метою збуту. У подальшому упродовж березня-квітня поточного року засуджений неодноразово продавав психотропні речовини мешканцям селища Братське.

Завдяки злагодженій і професійній роботі оперативних підрозділів правоохоронних органів Братського району 4 квітня цього року реалізатор психотропних речовин був затриманий.

За наслідками досудового розслідування, після проведення необхідних хімічних експертиз, обвинувальний акт стосовно зловмисника скеровано на розгляд до суду.

За принципової позиції державного обвинувача судом наркодилера засуджено до реальної міри покарання - 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 98